BMW prezina pachetul M Performance pentru Seria 4 Coupe

BMW prezina pachetul M Performance pentru Seria 4 Coupe

BMW a publicat primele imagini si a oferit primele detalii cu privire la pachetul M Performance dedicat lui Seria 4 Coupe. Cel mai tanar membru al familiei bavareze va primi un kit de caroserie mult mai agresiv, un interior sport si cateva modificari la nivelul performantelor.

Pentru inceput, pachetul estetic vine cu un spoiler frontal nou ce integreaza un splitter din fibra de carbon si o serie de prize de aer mai mari, o serie de accesorii cromate, carcase noi pentru oglinzi si praguri laterale noi. De asemenea, se observa aparitia unui eleron discret pozitionat pe portbagaj si a unui difuzor de aer din fibra de carbon.

La interior, M Performance Package pentru Seria 4 Coupe vine cu un volan in trei spite si cu scaune ceva mai sportive. Restul accesoriilor destinate interiorului vor fi detaliate in momentul lansarii de la Frankfurt.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In dreptul capitolului performanta amintim o serie de modificari aduse suspensiei si o evacuare noua. Pentru versiunea 420d, BMW vine acum cu 195 de cai si 418 Nm, o crestere cu 19 CP comparativ cu versiunea de serie. Pentru 428i BMW propune 269 de cai si 389 Nm, in timp ce varful de gama, 435i dezvolta acum 336 de cai si 450 Nm.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?