BMW Seria 2 Cabrio a intrat in productie in uzina de la Leipzig

BMW Seria 2 Cabrio a intrat in productie in uzina de la Leipzig

BMW a anuntat in cadrul unui comnunicat de presa ca noul Seria 2 Cabrio a intrat pe linia de asamblare a uzinei germane din Leipzig. Noua decapotabila de clasa compacta vine sa inlocuiasca pe linia de productie vechiul Seria 1 Cabrio, model care s-a bucurat de un succes enorm cu 130.000 de unitati vandute.

In prezent, la uzina germana din Leipzig se asambleaza BMW Seria 2 Coupe, Seria 2 Cabrio, Seria 2 Active Tourer, X1 si Seria 1 Cabrio. In plus, exista si o zona speciala pentru asamblarea lui i3 si i8, primele modele dezvoltate de sub-brand-ul i.

Seria 2 Cabrio are o lungime mai mare, un ampatament imbunatatit si un portbagaj ceva mai incapator. De asemenea, plafonul soft-top poate fi urcat sau coborat in 20 de secunde pana la viteze de maxim 50 km/h. La interior, decapotabila germana vine cu aceleasi elemente pe care le regasim si pe coupe-ul din care provine.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, BMW Seria 2 Cabrio va sosi alaturi de patru motorizari. Vorbim despre BMW 220d Cabrio, 220i Cabrio, 228i Convertible si M235i Cabrio. Ultimul dintre acestea va dispune de motorul cu sase cilindri de 3.0 litri capabil sa produca 326 de cai putere si 450 Nm.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?