BMW Seria 2 Gran Coupe in viziunea lui Theophilus Chin

BMW Seria 2 Gran Coupe in viziunea lui Theophilus Chin

Celebrul designer Theophilus Chin a publicat o prima fotografie cu viziunea sa asupra viitorului BMW Seria 2 Gran Coupe. Asa cum probabil stiti, producatorul bavarez va lansa primul membru al Seriei 2 anul viitor. Exista o serie de zvonuri care spun ca am putea vedea viitorul Seria 2 Coupe la inceputul lui 2014.

Dupa Seria 2 Coupe vom face cunostinta cu versiunea decapotabila a acesteia, iar mai apoi, in 2015 am putea vedea pe piata Seria 2 Gran Coupe. Asa cum deja ati intuit, viitorul coupe cu patru usi va sosi pe piata pentru a pune probleme lui Mercedes-Benz CLA si Audi A3 Sedan.

Acesta va fi ceva mai lung decat Seria 2 Coupe si va oferi mai mult spatiu pentru pasageri. Din punct de vedere tehnic, acesta va fi identic cu versiunea din care provine. Cel mai probabil, gama de motorizari va fi imprumutata de pe Seria 1, ceea ce inseamna ca ne vom delecta cu o serie de unitati diesel si benzina cu patru cilindri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru cei care vor mai mult, BMW pregateste si o versiune M. Aceasta va fi botezata M235i si deja a fost surprinsa de fotografii spion in timpul testelor. Ce nu stim este daca BMW va prelua configuratia si o va aplica si pe versiunea Gran Coupe a lui Seria 2.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?