BMW Seria 2 Gran Tourer - Poze si detalii oficiale

BMW Seria 2 Gran Tourer - Poze si detalii oficiale

BMW a prezentat noul Seria 2 Gran Tourer, MPV-ul compact care se lauda cu 7 locuri. Conform oficialilor germani, noul Seria 2 Gran Tourer va fi oferit si intr-o configuratie cu tractiune integrala.

La exterior, noul model german preia majoritatea liniilor lui Seria 2 Active Tourer insa zona posterioara si plafonul au fost usor remodelate pentru a putea oferi si mai mult spatiu. Astfel, Seria 2 Gran Tourer ofera in total 1.905 litri de portbagaj cand bancheta spate este rabatata complet.

Sub capota, noul BMW Seria 2 Gran Tourer va fi oferit alaturi de doua motoare pe benzina si trei diesel. Entry-level-ul pe benzina va fi reprezentat de versiunea 218i care ofer 136 CP si 220 Nm. Cei care vor mai multa putere pot opta doar pentru varianta 220i cu 192 de cai si 280 Nm.

In ceea ce priveste versiunile diesel, BMW a pregatit denumirile: 216d, 218d si 220d xDrive, aceassta din urma fiind disponibila in compania tractiunii integrale.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum probabil ati intuit, noul BMW Seria 2 Gran Tourer va fi expus in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?