BMW Seria 3 GT facelift a fost prezentat oficial

BMW Seria 3 GT facelift a fost prezentat oficial

Anul trecut, Seria 3 in versiunile sedan si break a fost prezentat in varianta facelift. Acum, a venit randul lui Seria 3 GT sa primeasca modificarile estetice pregatite de germani.

La exterior, nu exista foarte multe schimbari. Vedem faruri remodelate si stopuri cu tehnologie full LED. De asemenea, remarcam grila cu ornamente cromate si prizele de aer usor imbunatatite. Asa cum era de asteptat, BMW a pregatit o serie de culori noi pentru caroserie si cateva modele de jante.

Totodata, restilizarea aduce si doua versiuni noi de echipare (Sport Line si Luxury Line). La interior, clientii vor putea comanda un sistem wireless pentru incarcarea telefonului mobil, hot-spot Wi-Fi si sistemul BMW Connected Drive. Pentru moment, Apple CarPlay nu este disponibil.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Gama de motorizari a fost si ea imbunatatita, germanii aducand versiuni EfficientDynamic pe benzina care promit o eficienta energetica mai mare cu 14 procente, emisii mai mici si consum redus.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?