BMW Seria 3 GT si Z4 au poposit in Romania

BMW Seria 3 GT si Z4 au poposit in Romania

BMW a lansat pe piata din Romania noile Z4 facelift si Seria 3 GT. In cadrul evenimentului de dezvelire au fost prezenti Daniel Mayerle, Creative Director BMW Interior Design si Marin Dumitrescu, un pilot celebru al Romaniei ce s-a remarcat in anii '50.

Noul Seria 3 GT are un pret de pornire de 36.642 de euro cu tot cu TVA si vine in echiparea 318d. Aceasta dispune de unitatea diesel de 2.0 litri si 143 de cai putere. Noul model bavarez se remarca prin spatiul interior demn de un Seria 5 plus un portbagaj spation comparabil doar cu un Touring.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW Z4 facelift are un pret de pornire de 36.580 de euro cu tot cu TVA. Pentru aceasta suma clientii vor primi versiunea sDrive18i. Aceasta este echipata cu motorul cu patru cilindri in linie ce produce 156 de cai putere si 240 Nm. Varful de gama poarta indicativul sDrive35is si este este echipat cu un motor cu sase cilindri in linie de 340 CP si 500 Nm. Pretul pentru aceasta versiune pleaca de la 59.024 de euro cu tot cu TVA.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?