BMW Seria 5 are un rol important in viitorul seria Tom Clancy's Jack Ryan

BMW Seria 5 are un rol important in viitorul seria Tom Clancy's Jack Ryan

Modelele BMW nu sunt vedete doar pe circuite, ci şi în producţii cinematografice. Cele mai faimoase apariţii includ producţii precum „Jame Bond” sau „Mission Impossibile”. Acum, în premieră, modelele mărcii vor juca un rol important într-un serial difuzat pe o platformă de streaming video.

O întreagă gamă de automobile BMW va fi prezentă alături de legendarul analist şi agent CIA Jack Ryan în noul serial "Tom Clancy's Jack Ryan" produs de Amazon. Primul sezon va fi disponibil în exclusivitate pe Prime Video cu începere din 31 august 2018 şi va putea fi vizionat şi în România.

Personajul Jack Ryan, creat de scriitorul Tom Clancy în anii '90, este o figură legendară de pop culture. În noul serial, John Krasinski va interpreta rolul lui Jack Ryan.

Jack Ryan este un analist CIA în ascensiune, cu un talent unic pentru analizarea tiparelor de comunicare, care este scos din siguranţa biroului său şi este trimis în urmărirea teroriştilor din Europa şi Orientul Mijlociu, în încercarea de a preveni un atac terorist devastator împotriva SUA şi a aliaţilor lor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conducând BMW 540i xDrive Sedan, agentul CIA se află mereu cu un pas înaintea urmăritorilor. De exemplu scene de acţiune pe zăpadă scot în evidenţă sistemul de tracţiune integrală xDrive. De asemenea, BMW X5 şi BMW X6 sunt şi ele prezente în serial. Un rol special este rezervat pentru un model legendar din trecutul BMW: BMW 2002, extrem de admirat pentru performanţele dinamice şi agilitatea de care a dat dovadă, un model care în acest an aniversează o jumătate de secol de la lansare.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?