BMW Seria 5 este disponibil in mai multe versiuni plug-in hybrid

Sectiuni Relevante

BMW Seria 5 este disponibil in mai multe versiuni plug-in hybrid

BMW a pregatit o serie de noutati pentru Seria 5. De aceasta data, nemtii s-au axat pe versiunea plug-in hybrid. Cunoscuta sub numele de 530e iPerformance, versiunea revizuita propune o autonomie electrica mai mare, dar si o varianta noua cu sistem de tractiune integrala xDrive.

Ambele versiuni plug-in hybrid ale BMW Seria 5 Sedan profită de cele mai noi evoluţii în domeniul tehnologiei celulelor de baterii pentru modelele electrificate ale BMW Group. Noua baterie litiu-ion de înaltă tensiune a BMW 530e Sedan şi BMW 530e xDrive Sedan are o capacitate brută crescută de la 9,2 la 12,0 kWh, fără vreo creştere a dimensiunilor fizice.

Noua baterie de înaltă tensiune poate fi încărcată de la prize casnice convenţionale prin utilizarea cablului de încărcare din echiparea standard. Astfel, bateria poate fi încărcată în mai puţin de şase ore.

Interacţiunea controlată inteligent dintre motorul termic şi motorul electric ale BMW 530e Sedan şi BMW 530e xDrive Sedan realizează un nivel remarcabil de eficienţă şi oferă calitatea distinctivă a plăcerii condusului specifică BMW. Sistemul plug-in hybrid al ambelor modele cuprinde un motor de 2,0 litri, pe benzină şi cu patru cilindri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo Technology, care generează 184 CP, şi un motor electric de 113 CP, care este integrat în transmisia Steptronic cu opt trepte. Împreună, ele dezvoltă o putere totală de 185 kW/252 CP, alături de un cuplu maxim al sistemului de 420 Nm. BMW 530e Sedan accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde. BMW 530e xDrive Sedan realizează sprintul standard în 6,2 secunde. Viteza maximă a ambelor modele este 235 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La BMW 530e Sedan, condusul cu emisii locale zero este posibil acum pe distanţe de 61-66 de kilometri. Autonomia electrică a BMW 530e xDrive Sedan este de 55-58 de kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?