BMW Seria 5 facelift a poposit in ograda Proleasing Motors

BMW Seria 5 facelift a poposit in ograda Proleasing Motors

Vinerea trecuta, dealerul BMW Proleasing Motors a lansat in cadrul unui eveniment deschis noul Seria 5 facelift.

In cadrul evenimentului au fost prezentate toate cele trei versiuni de caroserie: BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo.

Punctul de atractie principal a fost npul 525d xDrive Sedan. Modelul bavarez vine echipat cu un motor Euro VI capabil sa ofere 218 cai putere si un consum de 5.4 litri la 100 de kilometri parcursi.

Mai mult decat atat, noul Seria 5 facelift permite un numar mai mare de optiuni de personalizare, iar astfel, viitorii clienti isi pot accesoriza modelul in functie de preferinte.

Versiunea entry-level a noului Seria 5 facelift este 518d. Acesta beneficiaza de o unitate diesel Twin Power Turbo capabila sa ofere 143 de cai putere si promite un consum mixt de 4.5 litri la 100 de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste confortul si ergonomia la volan, noul Seria 5 facelift vine cu cateva imbunatatiri notabile, printre care amintim sistemele BMW Night Vision si BMW Active Protection.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?