BMW Seria 5 facelift - Fotografii, informatii oficiale si preturi

BMW Seria 5 facelift - Fotografii, informatii oficiale si preturi

Producatorul german BMW a publicat astazi primele imagini, informatii oficiale cu Seria 5 facelift. Mai mult decat atat, importatorul BMW in Romania a si anuntat preturile gamei sale pentru piata noastra.

Pretul de pornire pentru BMW Seria 5 facelift este de 43.400 de euro cu TVA. Vorbim despre versiunea berlina 518d. Varianta Touring echipata cu acelasi motor pleaca de la 46.004 euro cu tot cu TVA. Pretul pentru BMW Active Hybrid5 porneste de la 67.518 euro, iar pentru M5 facelift, clientii vor avea de platit cel putin 107.260 de euro.

La capitolul design, observam cum liniile din dreptul grilei radiatorului au primit un look nou, iar prizele de aer au un design nou. In partea posterioara vedem cum bara a fost restilizata, iar blocurile optice vin intr-o forma noua. Tot la acest capitol, trebuie sa amintim si de oglinzile laterale ce vin acum si cu semnalizari incluse.

La interior, BMW Seria 5 facelift vine in versiunea standard alaturi de iDrive. La capitolul noutati amintim compartimente de depozitare mai mari si o consola centrala usor restilizata. Seria 5 GT facelift vine cu un portbagaj al carui volum este de 500 de litri, cu 60 de litri mai mare comparativ cu vechea versiune.

Noul BMW Seria 5 facelift vine cu motorizari ce respecta normele de poluare Euro 6. Acestea dispun de performante mai bune si ofera un consum redus. Toate unitatile diesel oferite pe Seria 5 facelift beneficiaza de sistemul BluePerformance.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste tehnologiile EfficientDynamics, acestea includ: Start-Stop, recuperarea energiei cinetice, functia Eco Pro si indicator pentru schimbarea treptei de viteze. In plus, BMW ofera functia de "coasting". Aceasta se traduce printr-o rulare fara ca motorul sa fie cuplat la transmisie si fara reducerea vitezei, ceea ce inseamna un consum redus de carburant.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?