BMW Seria 5 Plug in Hybrid 2013

BMW Seria 5 Plug in Hybrid 2013

BMW Seria 5 Plug in Hybrid reprezinta rezultatul colaborarii celor de la BMW cu Brilliance Automotive si este un prototip din segmentul premium ce va intra in productie in urmatorii doi ani.

Avand la baza versiune lunga, long wheelbase, BMW Seria 5 Plug in Hybrid 2013 va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Shanghai 2011 si, in cazul in care asteptati cu nerabdare lansarea acestui hibrid, noul model va fi comercializat doar pe piata auto din China.

Sistemul paralel hibrid de propulsie al noului BMW Seria 5 Plug in Hybrid 2013 este compus dintr-un motor cu combustie interna de 160 kw ce vine cu tehnologia BMW TwinPower Turbo si un motor electric ce aduce un plus de 70 kw. Acest motor electric este alimentat de un set de baterii amplasat in portbagaj si, la fel ca orice hibrid plug-in, reincarcare acestui set de baterii se poate face de la orice priza standard.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform celor de la BMW, BMW Seria 5 Plug in Hybrid 2013 va avea o autonomie de 75 km in mod pur electric la viteze de pana in 60 km/h, sau 400 km atunci cand este folosit si motorul cu combustie interna.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?