BMW Seria 5 primeste o versiune mild-hybrid pentru motoru diesel de 2.0 litri de 190 CP

Sectiuni Relevante

BMW Seria 5 primeste o versiune mild-hybrid pentru motoru diesel de 2.0 litri de 190 CP

În fiecare an, BMW ne-a obișnuit cu o serie de îmbunătățiri pentru gama curentă de modele. Anul acesta, una dintre cele mai interesante noutăți constă în introducerea în premieră a unui sistem mild-hybrid.

Sistemul este alcătuit dintr-un starter/generator la 48V și, bineînțeles, o baterie tot la 48V. Cu ajutorul acestui sistem, o serie de elemente electronice de la interior vor putea fi alimentate chiar și atunci când motorul cu ardere internă este oprit. În același timp, sistemul va permite un plus de putere și cuplu în anumite situații de trafic.

Sistemul mild-hybrid va fi oferit doar pe BMW Seria 5 pentru versiunea echipată cu motorul diesel de 2.0 litri și 190 de cai putere. Pe lista versiunilor trecem următoarele: 520d Sedan, 520d xDrive Sedan, 520d Touring și 520d xDrive Touring.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mulțumită noului sistem mild-hybrid, constructorul german afirmă ca a reușit să scadă consumul de carburant cu până la 0.3 litri la 100 de kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?