BMW Seria 5 Touring facelift preparat de AC Schnitzer

BMW Seria 5 Touring facelift preparat de AC Schnitzer

Casa de tuning germana AC Schnitzer a introdus noul pachet esteic si de performanta pentru noul BMW Seria 5 Touring facelift. Versiunea proprie a tunerilor nemti asupra break-ului va fi expusa in fata publicului in cadrul Salonului Auto de la Essen.

La nivel estetic vedem un spoiler frontal revizuit, praguri laterale noi si un eleron pozitionat pe hayon. De asemenea, modelul german a primit o capota ventilata si o serie de accesorii speciale.

In plus, modelul german a primit un sistem de franare mult mai performant, o evacuare nou si un kit pentru micsorarea gardei la sol. Ecuatia AC Schnitzer se incheie cu un set de jante unice ale caror dimensiuni variaza de la 18 la 21 de inch.

In dreptul capitolul performanta, tunerul german i-a oferit lui 520d 218 cai putere, lui 525d 258 de cai, iar lui 530d 309 cai putere. Ultimul, dar nu cel din urma este 535d care a primit 360 de cai, in locul celor 313 CP oferiti de BMW in versiune standard.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru fanii unitatilor pe benzina, AC Schnitzer ofera versiunea 528i cu 294 CP, in timp ce varianta 535i dezvolta acum 360 CP. Ultima unitate pe benzina este cea regasita pe versiunea 550i care dezvolta acum 525 de cai putere.

| de | Sursa: AC Schnitzer

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?