BMW Seria 6 Coupe 2012

BMW Seria 6 Coupe 2012

Detliile si pozele cu noul BMW Seria 6 Coupe 2012 ce va debuta la Salonul Auto de la Paris de la sfarsitul acestei luni au fost facute publice.

BMW Seria 6 Coupe 2012 este in mare parte o versiune in 2 usi a conceptului BMW Grand Coupe cu o grila frontala restilizata, faruri cu LEDuri, jante din aliaj usor de 20 inch si tevi de esapament de mari dimensiuni.

La interir, BMW Seria 6 Coupe 2012 a primit tapiterie din piele in doua culori, insertii din lemn si diverse accente cromate, plus un display deasupra consolei centrale, un sistem audio premium Bang & Olufsen si un acoperis panoramic.

Chiar daca fabricantul auto german nu a mentionat nimic cu privire la optiunile de motorizare, ne asteptam ca noul BMW Seria 6 Coupe sa fie oferit clientilor cu noile motoare V6 si V8 ale companiei.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Vom prezenta mai multe detatlii cu privire la noul BMW Seria 6 Coupe 2012 o data cu debutul editiei din acest an a Salonului Auto de la Paris.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?