BMW Seria 6 Coupe tunat de AC Schnitzer

BMW Seria 6 Coupe tunat de AC Schnitzer

Essen Motor Show este locul potrivit pentru tunerii germani sa-si prezinte noile creatii, iar cei de la AC Shnitzer nu fac rabat de la acesta regula nescrisa.

Ei au pregatit un pachet de caroserie si un kit de performanta pentru BMW Seria 6 Coupe, pe care l-au botezat ACS6 5.0i. In ceea ce priveste modificarile mecanice, inginerii germanilor au reusit sa creasca puterea motorului V8 de 4.4 litri de la 407 cai la 540 de cai. Cu noile performante, Seria 6 Coupe face "suta" in 4.3 secunde, cu 0.6 secunde mai putin comparativ cu versiunea de serie. In plus, casa de tuning germana a montat suspensii noi, un sistem de evacuare mai performant si un sistem de franare sport cu 8 pistonase pentru fiecare etrier.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pachetul estetic creat de AC Schnitzer pentru Seria 6 Cabrio se compune dintr-un spoiler fata restilizar, o grila cromata si un spoiler spate nou in care a fost integrat deflectorul de aer. Pentru ca ecuatia sa fie completa, tunerul german a pregatit jante de 21 de inch din aliaj usor. La interior, clientii care vor dori pachetul ACS6 5.0i se vor bucura de un volan sport, de pedale din aluminiu si de accesorii modificate.

| de | Sursa: AC Schnitzer

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?