BMW Seria 6 facelift - Restilizare minora pentru toata gama

BMW Seria 6 facelift - Restilizare minora pentru toata gama

BMW a publicat informatiile si fotografiile cu noile Seria 6 facelift. Astfel, toata gama primeste noua grila BMW, blocurile optice cu LED si noile culori pentru caroserie Glacier Silver, Cashmere Silver, Mediterranean Blue si Melbourne Red.

Tot la exterior, clientii vor putea alege jante de 17, 18 sau 20 de inch in functie de motorizarea pe care o comanda. La interior, sistemul Connected Drive impreuna cu Head-Up Display-ul fac casa buna pentru a ajuta si mai mult soferul.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, BMW Seria 6 va fi disponibil in trei versiunea. 640d, 640i si 650i. Primele doua versiuni folsesc motoare de 3.0 litri, iar ultimul dispune de un V8 de 4.4 litri capabil sa produca 450 de cai si 650 Nm. Am pastrat pentru final versiunea M6. Aceasta integreaza motorul V8 de 4,4 litri care ofera 560 de cai putere si 680 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4.2 secunde pentru versiunile Gran Coupe si Coupe, in timp ce M6 Cabrio face suta in 4.3 secunde.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?