BMW Seria 6 Gran Coupe: coupe-ul bavarez cu patru usi - Poze, Detalii si Video

BMW Seria 6 Gran Coupe: coupe-ul bavarez cu patru usi - Poze, Detalii si Video

Mercedes-Benz CLS si Audi A7 au un nou rival. Vorbim despre proaspatul BMW Seria 6 Gran Coupe.

Germani au avut nevoie de 20 de luni sa faca din conceptul prezentat in aprilie 2010 la Beijing o versiune de serie. La baza noului model sta BMW Seria 6, care a primit doua portiere in plus si cateva modificari minodre de ordin estetic.

Astfel, bara fata a fost apropiata si mai mult de sol, deflectorul spate a fost usor modificat, iar tevile de esapament difera fata de fratele in doua usi.

De asemenea, Seria 6 Gran Coupe vine cu 111 mm in plus fata de Seria 6. La interior, pasagerii din spate au primit mai mult spatiu, iar in portbagaj pot fi depozitati acum 460 de litri.

BMW Seria 6 Gran Coupe va veni in trei versiuni de motorizare. Prima dintre acestea va purta denumirea de 640i si va dispune de un motor de 3.0 litri turbo cu sase cilindri in linie care va produce 320 de cai.

Cea de-a doua varianta se va numi 640d si va veni cu un agregat diesel de 3.0 litri capabil sa livreze 313 cai putere. In final, 650i se adreseaza celor pasionati de adrenalina. Motorul V8 de 4.4 litri va fi capabil sa produca 450 de cai putere.

Toate motorizarile vor fi asistate de o cutie automata cu opt rapoarte si vor fi disponibile atat in versiunea cu tractiune spate, cat si in varianta cu tractiune intergrala.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dezvelirea oficiala a noului rival pentru CLS si A7 va avea loc anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?