BMW Seria 6 Gran Coupe sagetat de Hamann

BMW Seria 6 Gran Coupe sagetat de Hamann

La inceputul acestei veri, germanii de la Hamann ne prezentau o scurta descriere a pachetului pregatit pentru proaspatul Seria 6 Gran Coupe.

Acum a venit randul unor fotografii interesante si a unor detalii complete referitoare la pachetul aerodinamic pregatit pentru bavarez.

Kit-ul de caroserie Hamann se compune dintr-o grila restilizata, spoilere fata si spate modificate, o capota din fibra de carbon si din blocuri optice prevazute cu lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED. In partea din spate vedem un eleron discret si un deflector de aer nou ce ascunde cele patru tevi de espament.

Ecuatia nemtilor de la Hamann se incheie cu un set de jante de 21 de inch Anniversary Evo Hyper Black ce au fost incaltate cu pneuri ultra performante.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ciresa de pe tort a tunerului neamt consta in intalarea unui kit ce micsoreaza garda la sol cu pana la 30 de milimetri. La interior, clientii se vor bucura de un habitaclu scaldat in piele naturala, Alcantara si lemn. Din toata aceasta combinatie nu puteau lipsi covorasele speciale si pedalele din aluminiu.

| de | Sursa: Hamann

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?