BMW Seria 6 Gran Coupe si Seria 3 Touring preparate de AC Schnitzer

BMW Seria 6 Gran Coupe si Seria 3 Touring preparate de AC Schnitzer

Casa de tuning AC Schnitzer va expune in cadrul Salonului Auto de la Geneva un BMW Seria 6 Gran Coupe si un BMW Seria 3 Touring M Sport echipate cu pachetul sport M-Technik.

Oficialii tunerului german au publicat doar o galerie foto cu viitoarele modele pe care le va prezenta in cadrul evenimentului elevetian si ne ofera noua sansa sa ghicim ce modificari au adus bavarezilor.

BMW Seria 6 Gran Coupe preparat de AC Schnitzer vine cu o fusta pentru spoilerul fata noua, cu o grila cromata usor revizuita si cu un deflector de aer modificat. Look-ul modelul german este completat de jantele in doua culori din aliaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ca si in cazul lui Seria 6 Gran Coupe, Seria 3 Touring a primit, in mare, aceleasi modificari. Spre deosebire de fratele mai mare, Seria 3 break vine cu un spoiler frontal din doua bucati, cu tevi de esapament noi si cu jante in cinci spite. La interior, ambele modele bavareze vin cu un selector pentru sistemul i-Drive specific AC Schnitzer si cu pedale din aluminiu.

| de | Sursa: AC Schnitzer

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?