BMW si Lexus lucreaza la un nou LFA

BMW si Lexus lucreaza la un nou LFA

Lexus LFA, supercarul nipon care a primit atatea admiratii din partea presei de specialitate si a fanilor, se apropie de o noua era. Conform unui ultim raport publicat de colegii de la 4Wheelnews, Lexus si-a unit fortele cu BMW pentru a da nastere unui nou LFA.

Conform acestui raport, viitorul LFA va fi un hibrid ce va imprumuta o serie de tehnologii prezente pe BMW i8. Acesta va sosi alaturi de un propulsor conventional de mare putere ce va lucra impreuna cu un motor electric.

Pentru moment, nu exista nicio informatie cu privire la puterea totala pe care viitorul Lexus LFA o va dezvolta, insa zvonurile vorbesc despre un LFA mai potent din acest punct de vedere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum deja stiti, sub capota actualului Lexus LFA gasim un motor V10 de 4.8 litri capabil sa ofere 560 de cai putere si 480 Nm. Resursele acestea sunt suficiente pentru un sprint 0 - 100 km/h in doar 3.7 secunde si pentru o viteza maxima de 325 km/h.

| de | Sursa: WCF via 4Wheelnews

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?