BMW va expune la Goodwood o editie speciala a lui M4 Coupe

BMW va expune la Goodwood o editie speciala a lui M4 Coupe

BMW a anuntat ca va sosi la Festivalul Vitezei de la Goodwood alaturi de o versiune speciala a lui M4 Coupe. Pentru moment, oficialii bavarezi nu au publicat nicio imagine cu viitoarea versiune speciala, insa au declarat ca acesta va fi primul M4 Coupe conceput de BMW Individual pentru Marea Britanie.

La nivel exterior, coupe-ul de performanta bavarez va sosi cu o caroserie vopsita in nuanta Tanzanite Blue si cu o multime de accesorii BMW M Performante. In dreptul acestor accesorii amintim un splitter frontal, un difuzor de aer nou, un spoiler posterior imbunatatit si carcase pentru oglinzile laterale. Toate aceste elemente de caroserie vor fi fabricate din fibra de carbon.

Tot la capitolul noutati, editie speciala BMW M4 Coupe va sosi cu o evacuare sport, cu o tapiterie din piele Merino, cu un volan imbracat in Alcantara si cu ceasuri sport.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Alaturi de versiunea speciala M4 Coupe, BMW va mai expune la Goodwood noul X4, M4 Convertible, i8 si M5 30 Jahre.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?