BMW Vision Connected Drive

BMW Vision Connected Drive

Fabricantul auto din Bavaria a anuntat principalele atractii ale standului BMW de la Salonul Auto de la Geneva 2011 si, de asemenea, ne-a surpins prin prezentarea noului BMW Vision Connected Drive printr-un imens set de poze.

Pana in momentul de fata, noul BMW Vision Connected Drive a putut fi vazut intr-un video teaser, dar abia acum putem intelege exact designul acestui nou concept. Cu toate acestea, suntem nevoiti sa mai asteptam aproximativ trei saptamani pana vom afla optiunile de motorizare, asa ca pentru moment stim ca noul BMW Vision Connected Drive este un roadster menit sa se integreze cu relelele din lumea intreaga.

Noul BMW Vision Connected Drive va permite pasagerilor sa-si optimizeze confortul, siguranta si sistemul de infotainment printr-o lista extinsa de tehnologii inovative.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe langa noul BMW Vision Connected Drive, fabricantul auto german va debuta la Salonul Auto de la Geneva 2011 si noul vehicul cu zero emisii de CO2 denumit BMW ActiveE, alaturi de noile BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition si BMW X1 xDrive28i.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?