BMW Vision Future Luxury Concept a sosit la Beijing

BMW Vision Future Luxury Concept a sosit la Beijing

BMW a prezentat noul Vision Future Luxury Concept in cadrul Salonului Auto de la Beijing. Prototipul german vine sa prefigureze aspectul viitoarei generatii a lui Seria 7, dar si sa ne arate cum trebuie percepute luxul si eleganta.

Noul BMW Vision Future Luxury Concept a fost desenat si dezvoltat sub atenta coordonare a lui Adrian van Hooydonk, vicepresedinte senior BMW Group Design. Conform oficialului german, acest concept reprezinta un banc de probe atat pentru tehnologiile actuale, cat si pentru sistemele viitoare ale brand-ului din Munchen.

La nivel exterior, BMW Vision Future Luxury Concept vine cu un look nou, intrucat designerii au avut mana libera pentru a dezvolta numeroase elemente, putand uita de conventiile si regulile stricte pe care erau nevoiti sa le foloseasca pentru restul modelelor. Profilul conceptului german descrie dinamism, eleganta si sportivitate de la un capat la altul al sau. In plus, ampatamentul este mare, rotile au fost dispuse catre extremitatile masinii, iar garda la sol si inaltime sunt reduse, elemente greu de implementat pe un automobil de serie.

Un alt lucru impresionant consta in tehnologia folosita pentru blocurile optice si pentru stopuri. Daca partea frontala a lui Vision Future Luxury Concept vine cu lumini cu laser, stopurile beneficiaza acum de tehnologia OLED.

OLED-urile sunt semiconductori extrem de subtiri pozitionati intre doi electrozi. Polimerul astfel rezultat emite lumina si are o grosime de doar 400 de nanometri. In plus, OLED-urile sunt flexibile si ofera iluminare uniforma pe intreaga suprafata.

La interior, luxul si eleganta au fost duse la alt nivel. Sistemul Head-Up Display este capabil sa puna in evidenta informatiile catre care atentia soferului trebuie indreptata. Fie ca vorbim despre semne de circulatie sau despre informari de trafic, noul Head-Up Display va sublinia aceste lucruri pentru ca soferul sa fie atent acolo unde conteaza.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, conceptul german va sosi cu un panou special cu suprafata tactila cu ajutorul caruia soferul si pasagerul din dreapta vor putea face rezervari, schimba informatii si multe alte lucruri fara ca soferul sa-si miste ochii de la sosea. In plus, pasagerii din spate vor avea la dispozitie doua afisaje montate in suport de fibra de carbon, alaturi de o tableta detasabila. Bineinteles, toate aceste gadgeturi sunt conectate intre ele cu ajutorul sistemului BMW Connected Drive.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?