BMW X1 M Sport Package

BMW X1 M Sport Package

Iata ca si utimul model al fabricantului auto din Bavaria a primit pachetul M Sport Package, si vorbim despre X1 care acum are un design mai sportiv, chiar daca din punct de vedere al performantelor a ramas neschimbat.

BMW X1 M Sport Package a primit o suspensie mai joasa cu amortizoare mai rigide, o serie de elemente restilizate in stil M, bare de protectie fata si spate, sorturi laterale si arcadele aripilor laterale vopsite in culoarea caroseriei.

De asemenea, BMW X1 M Sport Package vine cu un nou set de jante de 17 si 18 inch din aliaj usor, plus diverse accente cromate.

La interior, pachetul BMW X1 M Sport Package vine cu praguri M, un volan M multifunctional imbracat in piele, scaune sport cu tapiterie din alcantara sau material textil, plus schimbator de viteze si levier frana de mana imbracate in piele Nappa.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului pachet BMW X1 M Sport Package urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?