BMW X2 M35i are cel mai puternic motor de 2.0 litri din gama nemtilor

BMW X2 M35i are cel mai puternic motor de 2.0 litri din gama nemtilor

BMW prezintă nouă vârf de gamă din portofoliul X2. Grila BMW lată a noului BMW X2 M35i dispune de un contur în nuanţă Cerium Grey pentru o diferenţiere vizuală de la prima apariţie. De asemenea, contururile prizelor de aer şi capacele oglinzilor retrovizoare sunt finisate în Cerium Grey. Spatele modelului X2 M35i este caracterizat de spoilerul spate M standard şi de două ţevi de eşapament cu design special, care sunt de asemenea finisate în Cerium Grey.

Noul BMW X2 M35i dispune de un motor turbo pe benzină, cu patru cilindri, ce dezvoltă 225 kW/306 CP. În spatele noului model se află încă o dată BMW M GmbH, ale cărei cunoştinţe de motorsport au fost utilizate în dezvoltarea tuturor componentelor. Motorul TwinPower Turbo de 2,0 litri ascuns sub capota M Performance este primul propulsor M Performance cu patru cilindri şi, în acelaşi timp, cea mai puternică versiune BMW la această cilindree.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru a exista garanţia că această putere veritabilă este transferată sigur la drum, X2 M35i este echipat standard cu tehnologia inteligentă de tracţiune integrală xDrive în combinaţie cu transmisia Steptronic cu opt trepte, care include Launch Control. Transmisia automată dispune de reglajul M Performance specific. Echipat în acest fel, BMW X2 M35i este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde. Pentru a face faţă solicitărilor, noul motor dispune acum de un sistem de răcire reproiectat.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?