BMW X3 facelift - Noua fata a succesului

BMW X3 facelift - Noua fata a succesului

La doar cateva zile de la debutul noului BMW Seria 4 Gran Coupe, producatorul bavarez prezinta X3 facelift. La nivel exterior, noul X3 facelift a primit o serie de elemente de design de pe fratele mai mare X5 in timp ce la interior se lauda cu materiale noi, dar si cu cel mai mare portbagaj din segment.

In partea frontala, noul BMW X3 facelift se face remarcat prin blocurile optice modificate, grila frontala mai mare si noua pozitionare a proiectoarelor de ceata. La interior, BMW X3 facelift se face remarcat prin accesoriile cromate si prin consola centrala restilizata.

Asa cum era de asteptat, BMW X3 facelift vine cu o serie de motoare noi, dar si cu cateva versiuni imbunatatite. Inca de la lansare, X3 facelift va dispune de trei unitati pe benzina si de patru motoare diesel, toate fiind aliniate normelor de poluare Euro 6.

Pentru fanii unitatilor pe motorina, BMW pune la dispozitie un motor de 2.0 litri fabricat integral din aluminiu capabil sa ofere 190 de cai si 400 Nm. Acesta vine sa inlocuiasca vechiul motor de 2 litri. In ceea ce priveste sprintul de la 0 la 100 km/h acesta are loc in 8.1 secunde, in timp ce consumul de carburant scade si el la 5 litri la suta de kilometri in regim mixt atunci cand motorul este cuplat la o transmie automata cu 8 rapoarte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru cei care vor un X3 si mai economic, BMW pune la dispozitie versiunea sDrive 18d. Aceasta este oferita doar in compania transmisiei spate si promite un consum de 4.7 litri la suta alaturi de transmisia manuala cu sase rapoarte. Varful de gama al motoarelor diesel va fi reprezentat de versiunea xDrive35d care promite 313 cai putere si 630 Nm. Benzinarii vor putea alege trei unitati diferite. Versiunea de baza va purta denumirea de sDrive20i si promite 184 CP. Urmatorul motor in gama este cel oferit pe versiunea xDrive28i care dispune de 245 de cai si 350 Nm. Varful de gama va fi asigurat de varianta xDrive35i. Aceasta promite 306 cai putere si 400 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.6 secunde, in timp ce consumul in regim mixt ajunge la 8.3 litri la suta.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?