BMW X3 si X4 facelift au parte de noul pachet M Performance

BMW X3 si X4 facelift au parte de noul pachet M Performance

In cadrul Salonului Auto de tuning de la Essen, BMW va expune gama de accesorii M Performance pentru noile X3 si X4 facelift. Pentru a ne da motiv de bucurie, oficialii germani au si pregatit detaliile complete cu accesoriile si elementele care vor fi disponibile pe crossoverele din gama.

Astfel, la nivel exterior, X3 si X4 facelift vin cu o grila frontala de culoare neagra, cu carcase pentru oglinzile laterale din fibra de carbon si cu un set de jante de 21 de inch. Cei care detin un X4, pot opta si pentru aplicarea unui eleron.

La interior, M Performance Package soseste cu praguri iluminate, accesorii din fibra de carbon si Alcantara, pedale din inox si un volan sport.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, versiunea xDrive30d a ambelor modele se lauda acum cu 282 de cai putere si 600 Nm. Astfel, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.5 secunde (X4), respectiv 5.6 secunde (X3). Restul de motorizari oferite de BMW pot fi comandate cu o evacuare sport.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?