BMW X5 a fost lansat oficial

BMW X5 a fost lansat oficial

BMW a prezentat cea de-a patra generatie X5. SUV-ul constructorului german a crescut in dimensiuni, iar acest lucru se rasfrange si asupra spatiului pentru pasageri.

DIn punct de vedere estetic, modificarile nu sunt majore, ca si pana acum, BMW mizand mai mult pe o evolutie si nu pe o revolutie pe partea de design.

Interiorul primeste o serie de elemente moderne. Head-up display-ul a crescut considerabil, instrumentarul de bord este complet digital, iar volanul a fost si el imbunatatit. Sistemul de infotainment are un ecran tactil si beneficiaza de cele mai noi functionalitati.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru prima data, noul X5 va fi oferit cu un sistem de directie integrala, dar si cu un pachet special de off-road. In momentul lansarii, gama de motorizari cuprinde doua unitati diesel si una pe benzina. Motorul pe benzina are 3.0 litri si 340 de cai putere, in timp ce unitatile diesel au tot 3.0 litri si 6 cilindri. Cea mai potenta are 400 de cai putere si 760 Nm si poarta acronimul de M50d, iar cea de-a doua se numeste xDrive30d si produce 265 de cai putere si 650 Nm.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?