BMW X5 Facelift tunat de G POWER

BMW X5 Facelift tunat de G POWER

Cei de la G POWER au anuntat ca noul lor kit aero TYPHOON este acum disponibil pentru toate modelele curente BMW X5 Facelift, iar programul de putere SK III ce se poate aplica motorului V8 de 4.8 litri ii permite modelului X5 sa dezvolte 525 cai putere (386 kw) si sa atinga viteza de top de 275 km/h.

Kitul aero TYPHOON include patru aripli laterale imense, noi bare de protectie cu guri de aer masive si faruri de zi cu LEDuri, sorturi laterale special proiectate pentru acest model, o capota fata ventilata fabricata din fibra de carbon si un nou difuzor ce incorporeaza cele doua noi tevi de esapament pozitionate central.

BMW X5 Facelift tunat de G POWER a primit un set de jante SILVERSTONE EDITION de 23 inch imbracate in anvelope de performanta Michelin (315/25 ZR 23) si diverse ale elemente estetice ce fac ca SUVul german sa iasa in evidenta.

Cat depsre partela mecanica, programul SK III se adreseaza motorului de 4.8 litri in 8 cilindri ce echipeaza versiunea xDrive48i si ii creste puterea cu 170 cai putere pentru un total de 525 cai putere la 6,100 rpm si un cuplu de 600 Nm la 5,300 rpm.

Plusul de putere a fost obtinut multumita superchargerului ASA T1-552, iar rezultatul acestui program se traduce prin faptul ca modelul BMW X5 Facelift tunat de G POWER accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.7 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, tunerul german a adaugat o serie de accesorii exclusive precum un volan sport, un nou vitezometru si diverse elemente fabricate din aluminiu.

| de | Sursa: G POWER

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?