BMW X5 Security Plus a debutat la Frankfurt

BMW X5 Security Plus a debutat la Frankfurt

BMW va expune la Frankfurt numeroase premiere. Printre acestea amintim si surpriza X5 Security Plus Concept. Acesta vine sa intruchipeze un X5 blindat care indeplineste reglementarile nivelului de protectie VR6.

In traducere libera, X5 Security Plus poate ofer protectie impotriva asalturilor violente, a rapirilor si a crimei organizate. Conform oficialilor bavarezi, conceptul expus la Frankfurt se adreseaza persoanelor publice si celor expuse la risc, a caror securitate poate fi pusa in pericol.

Daca la exterior, conceptul nu pare a fi diferit de un X5 normal, sub caroseria clasica se ascund o multime de elemente de protectie. Astfel, pasagerii vor fi protejati de placi din otel di panouri ce pot bloca gloantele unui AK-47. In dreptul "articulatiilor" BMW a montat o serie de elemente speciale ce previn penetrarea cu gloante sau diferite schije.

Sub capota, BMW X6 Security Plus ascunde un motor V8 twin-turbo capabil sa ofere 442 de cai putere. De asemenea, sasiul, sistemul electronic de management si sistemul de franare a fost adaptat greutatii in plus.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, oficialii bavarezi ofera si versiunea X5 Security care indeplineste reglementarile nivelului de protectie VR4. Acesta versiuni vor fi fabricate in Statele Unita, in cadrul uzinei de la Spartanburg, iar o serie de elemente de siguranta vor fi aplicate in cadrul fabricii Toluca din Mexic.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?