BMW X5 xDrive45e, versiunea plug-in hybrid a SUV-ului german, poate fi comandat si in Romania

BMW X5 xDrive45e, versiunea plug-in hybrid a SUV-ului german, poate fi comandat si in Romania

Noul BMW X5 xDrive45e devine modelul plug-in hybrid cu cea mai mare autonomie electrică din portofoliul BMW. Modelul se pregăteşte pentru debutul pe piaţa din România, cu un preţ de pornire de 76933 Euro cu TVA, excluzând orice bonificaţie oferită de eventuala continuare a programului Rabla Plus. Primele livrări ale noului model sunt aşteptate în luna noiembrie.

A doua generaţie BMW X5 cu tren de rulare electrificat combină un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, ce include tehnologia BMW TwinPower Turbo cu cea mai nouă tehnologie BMW eDrive. Puterea sistemlului a crescut la 394 CP.

Sistemul foloseşte un motor de 3,0 litri, pe benzină şi cu şase cilindri dispuşi în linie, ce dezvoltă 286 CP, din actuala familie de motoare BMW EfficientDynamics, şi a patra generaţie a tehnologiei BMW eDrive. Un motor electric cu o putere de 113 CP, o baterie litiu-ion cu o capacitate energetică brută crescută la 24,0 kWh (21,6 kWh net) şi electronică de putere dezvoltată suplimentar pentru gestiunea inteligentă a energiei oferă sistemului plug-in hybrid al BMW X5 xDrive45e caracteristici de performanţă unice, precum şi un nivel impresionant de eficienţă.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cu o autonomie electrică de 67-87 de kilometri în noul ciclu de testare WLTP, datele obţinute faţă de predecesor au crescut de peste trei ori.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?