BMW X5M si X6M de la NOWACK

BMW X5M si X6M de la NOWACK

Ultima creatie a celor de la NOWACK MOTORS se numeste N700 si are la baza modelele BMW X5M si X6M care au primit modificari atat tehnice pentru cresterea performantelor cat si modificari vizuale.

NOWACK N700 BMW X5M si X6M genereaza acum nu mai putin de 715 cai putere si un cuplu de 845 Nm la 2,600 rpm multumita unei serii de modificari tehnice ce include doua turbocompresoare, pistoane mai mari, un nou arbore cotit si noi came si noi valve de admisie.

Cu acest motor V8 de 4.4 litri complet modificat ce producea 555 cai putere, NOWACK N700 BMW X5M si X6M se bucura acum de performante superioare modelului standard, tunerul auto mentionand doar ca vitezometrul a fost limitat la 330 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La exterior, NOWACK N700 BMW X5M si X6M au primit un set de jante din aliaj de 22 inch, iar la interior clientii se vor bucura de tapiterie din piele plus diverse accesorii multimedia.

| de | Sursa: NOWACK MOTORS

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?