BMW X6 primeste tratamentul Senner

BMW X6 primeste tratamentul Senner

Oficialii casei de tuninig Senner au anuntat ultima lor creatie. Vorbim despre un pachet de caroserie si un kit de performanta pentru BMW X6 4.0D X-Drive Bi-Turbo.

La exterior, SAC-ul bavarez vine cu o culoare alba, un spoiler fata modificat, prize de aer marite, o masca pentru grila si un nou deflector de aer. Pentru ca ecuatia sa fie completa, tunerii germani au optat pentru jante de 22 de inch Hamann Anniversary EVO Black Line pe care le-au incaltat cu pneuri Continental Sport Contact 5P. De asemenea, Senner a primit si un set de suspensii de provenienta Bilstein prin intermediul carorara, SAC-ul german isi poate micsora garda la sol cu 20-25 mm.

In ceea ce priveste kit-ul de performanta, Senner vine cu filtre de aer sport si cu o resoftare a unitatii ECU. Multumita acestor modificari, modelul bavarez produce 336 de cai, cu 30 de cai mai mult decat versiunea de serie si dezvolta un cuplu motor de 665 Nm, cu 65 Nm mai mult. La interior, clientii se vor bucura de pedale noi si de un DVD player.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul cerut de germani pentru modificarile aduse lui BMW X6 4.0D X-Drive Bi-Turbo este de aproximativ 20.000 de euro.

| de | Sursa: Senner Tuning

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?