BMW Z4 GT3 2011 - Poze si detalii

BMW Z4 GT3 2011 - Poze si detalii

Divizia de motorsport a fabricantului auto din Bavaria a introdus noul BMW Z4 GT3 2011 publicand o serie de poze si detalii cu aceasta noua versiune de competitie care deja poate fi comandata de diverse echipe private.

Comparat cu modelul precedent ce a fost introdus in martie 2010, principalele modificari primite de Z4 GT3 2011 sunt din punct de verede al aerodinamicii si al motorului V8 de 4.4 litri care a fost optimizat printr-un nou sistem de management.

Puterea dezvoltata de motorul V8 est trimisa catre roti prin intermediul aceleasi transmisii secventiale in 6 trepte, dar de aceasta data noul BMW Z4 GT3 2011 dispune de un schimbator de viteze cu clapete pozitionate in spatele volanului. De asemenea, am aflat ca noul Z4 GT3 dispune de un sasiu din otel si o celula de siguranta fabricata din tuburi de otel ce a fost sudata de carosrie pentru a creste rigiditatea masinii, iar componentele precum aripile laterale si capota fata sunt fabricate din fibra de carbon ranforsat cu plastic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului BMW Z4 GT3 2011 este de 315,000 Euro, iar masina este disponibila in cadrul BMW Motorsport Distribution.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?