BMW Zagato Roadster la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach

BMW Zagato Roadster la Concursul de Eleganta de la Pebble Beach

Dupa reactia pozitiva primita de Zagato Coupe in cadrul Concursului de Eleganta Villa d'Este din Italia, Adrian van Hooydonk si Andrea Zagato au decis ca este timpul pentru o noua colaborare.

Conceptul creat este o versiune roadster a celui prezentat in Italia si va fi dezvelit weekend-ul acesta la Pebble Beach.

Modelul care sta la baza acestei noi colaborari este acelasi BMW Z4. Zagato Roadster renunta la plafonul hard-top, iar detaliile au fost lucrate pana aproape de perfectiune. In ciuda acestor detalii, nemtii nu ne-au oferit nicio fotografie cu plafonul acoperit pentru a ne putea da seama daca italienii au pastrat linia generala a masinii sau daca aceasta a fost modificata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ca si in cazul Coupe-ului, BMW evita sa foloseasca denumirea de concept, intrucat Zagato Roadster este perfect functional si poate rula pe drumuri publice. De asemenea, germanii sunt indecisi in ceea ce priveste producerea lui Zagato Roadster, chiar si intr-un numar limitat de exemplare.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?