BRABUS 800 Coupe Mercedes CL - Cel mai tare din parcare

BRABUS 800 Coupe Mercedes CL - Cel mai tare din parcare

"Cel mai rapid si mai puternic coupe de lux din lume" - Nu e asa ca va ganditi imediat la Brabus? Daca nu, atunci ar trebui deoarece noua lor creatie reprezinta exact acest lucru, si ne referim la o masina ce are la baza generatia curenta Mercedes CL si care acum se numeste BRABUS 800 Coupe.

Acest coupe special dispune de nu mai putin de 800 cai putere (588 kw) si un cuplu de 1,420 Nm multumita revizuirii motorului cu 12 cilindri de sub capota modelului CL 600, crescand capacitatea de la 5.5 la 6.3 litri.

Noul motor, daca putem spune asta, are o cursa mai mare, cilindri mai mari cu pistoane mai mari, patru arbori cotiti speciali si un sistem turbo de performanta ce-l inlocuieste pe cel standard. Acest nou sistem vine cu noi evacuari pentru sistemul de evaruare si intercoolere apa-aer.

De asemenea, noul Brabus 800 Coupe Mercedes CL vine echipat si cu un sistem de evacuare de performanta fabricat din otel inoxidabil cu convertoare catalitice si, cum era si normal, unitatea ECU a fost calibrata pentru a profita cat mai mult de noile elemente, dar si pentru a asigura o norma de poluare Euro 5.

Puterea noul BRABUS 800 Clupe Mercedes CL este trimisa catre rotile din spate prin intermediul unei transmisii automate in 5 trepte, astfel acesta accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde sau in 10.3 secunde de la 0 la 200 km/h, iar viteza sa de top este de 350 km/h.

Printre alte upgradeuri, absolut necesare in conditiile unei puteri imense, regasim un diferential cu alunecare limitata cu rata de blocare de 40%, o garda la sol mai joasa cu 25 mm si un sistem de franare de performanta cu discuri de 405 mm si 380 mm cu etrieri cu 6 si respctiv 4 pistoane.

Pentru ca o crestere de putere este nimic fara un upgrade estetic, Brabus a aplicat un tratament unic atat la exterior cat si la interior.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In cazul in care acest proiect este exact ce va doreati, trebuie sa stiti ca tunerul german ofera doua posibilitati pentru a intra in posesia unui asemenea monstru. Fie veniti la Brabus cu propriul vostru CL 600, fie acestia va ofera intregul pachet la un pret care cu siguranta include multe zerouri.

| de | Sursa: BRABUS

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?