Brabus 800 Roadster va impresiona Geneva

Brabus 800 Roadster va impresiona Geneva

Tunerul german Brabus va expune in cadrul Salonului Auto de la Geneva o noua creatie impresionanta. Aceasta poarta denumirea de 800 Roadster si are la baza un Mercedes-Benz SL 65 AMG.

Asa cum stiti, sub capota modelului din Stuttgart regasim un motor V12 de 6.0 litri bi-turbo capabil sa produca 630 de cai putere si 1.000 Nm. Multumita tunerului Brabus, modelul german dezvolta acum 800 de cai si 1.420 Nm, insa cuplul motor va fi limitat electronic la 1.100 Nm.

In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h va avea loc in 3.7 secunde, iar viteza maxima va fi limitata la 350 km/h.

La nivel estetic, Brabus promite un pachet aerodinamic dezvoltat in tunelul de vant. Toate componentele acestuia sunt fabricate din fibra de carbon si au fost vopsite in negru mat sau lucios.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, Brabus a optat pentru un set de jante de 20 de inch pe care le-a incaltat cu pneuri de inalta performanta. La nivel mecanic, germanii vin cu o suspensie ajustabila si cu un diferential cu alunecare limitata.

| de | Sursa: Brabus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?