Brabus a prezentat Smart ForTwo Cabrio Ultimate 120

Brabus a prezentat Smart ForTwo Cabrio Ultimate 120

Casa de tuning germana Brabus a prezentat la Geneva interpretarea proprie asupra lui Smart ForTwo Cabrio. Pachetul pregatit de nemti poarta denumirea de Ultimate 120 si ii dau micutului model de oras un aer mult mai sportiv si mai agresiv.

Pachetul exterior se compune din spoilere noi, din aripi mult mai late, din praguri laterale noi si din jante de 18 inch care completeaza tevile de esapament din otel inoxidabil.

Versiunea celor de la Brabus va fi limitata la doar 120 de exemplare si vine cu suspensii noi,cu un sistem de franare mult mai performant, iar la interior scaunele Recaro isi fac loc printre volanul si pedalele de aluminiu.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Am pastrat pentru final cireasa de pe tort. Versiunea Brabus a lui Smart ForTwo Cabrio vine cu 120 de cai sub capota si cu 160 Nm, facand posibil sprintul de la 0 la 100 km/h in 8.9 secunde. Pretul pentru un astfel de exemplar este de 45.900 euro.

| de | Sursa: Brabus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?