Brabus Business Lounge Concept - Birou de lux pe patru roti

Brabus Business Lounge Concept - Birou de lux pe patru roti

Brabus a expus in cadrul Salonului Auto de la Moscova noul Business Lounge, conceptul unui birou de lux pe patru roti.

Acesta are la baza noul Mercedes-Benz Sprinter, iar la exterior vine cu un spoiler nou, cu lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED si cu o evacuare dubla. De asemenea, jantele au o dimensiune de 18 inch si sunt incaltate cu pneuri Continental.

La interior, gasim patru scaune speciale pozitionate fata in fata si despartite cu un perete de cabina soferului. De asemenea, noul Business Lounge poate fi oferit si cu sase scaune, ultimele doua fiind amplasate in spate si pozitionate cu fata catre sensul de mers. Chiar si asa, ele pot fi inlaturate in cazul in care exista o nevoie mare de spatiu.

Fiecare dintre cele patru scaune poate fi transofrmat in par, dispune de un soft de masaj, de incalzire si ventilatie. De asemenea, vedem cate o masuta retractabila, iar intre scaunele de pe aceeasi parte o alta masuta, de dimensiuni mai mari pe suprafata caruita sta un centrul de comanda Brabus Media Center, prin intermediul caruia se pot controla toate facilitatile oferite de Business Lounge.

In plus, vedem o aparat de cafea, un frigider, un televizor de 42 de inch, o consola PlayStation 4 si alte gadgeturi de ultima ora. Pe plafon este amplasat un display de inalta rezolutie capabil sa ofere 12 animatii diferite, in functie de starea discutiilor de la interior.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru moment, inca nu stim cat va costa acest birou de lux pe roti, insa ne asteptam sa vedem o cifra cu destul de multe zerouri.

| de | Sursa: Brabus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?