BRABUS E V12 Mercedes E Class Coupe

BRABUS E V12 Mercedes E Class Coupe

BRABUS E V12 Mercedes E Class Coupe, cel mai rapid si mai puternic Gran Tourismo din lume, a fost prezentat azi la Salonul Auto e la Geneva.

Noul BRABUS E V12 Mercedes E Class Coupe dovedeste ca pentru cei de la BRABUS cursa pentru mai multi cai putere nu se va termina niciodata. Spunem asta deoarece acest nou model a primit un motor optimizat bazat pe noul motor V12 ce echipeaza ultima generatie de modele S600.

BRABUS E V12 Mercedes E Class Coupe are la dispozitie nu mai putin de 800 cai putere (588 kw) si un cuplu de 1,420 Nm multumita noilor twin turbocompresoare ce au fost optimizate. Acum, sedanul de lux german poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Pentru a accelera de la 0 la 200 km/h, BRABUS E V12 Mercedes E Class Coupe are nevoie de doar 9.9 secunde, iar viteza maxima limitata electronic este de 350 km/h sau 370 km/h fara limitare.

De asemenea, cei de la BRABUS au adus modificari ample la interiorul si exteriorul noului lor model, iar dupa ce am vazut pozele de mai jos putem declara ca celorlalti tuneri le va fi aproape imposibil sa se apropie de acest model.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul BRABUS E V12 Mercedes E Class Coupe este de 478,000 Euro.

| de | Sursa: BRABUS

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?