Brabus loveste noul Mercedes CLS Shooting Brake

Brabus loveste noul Mercedes CLS Shooting Brake

Brabus, tunerul de casa Mercedes, a venit cu primul pachet pentru proaspatul CLS Shooting Brake.

Modelul constructorului din Stuttgart beneficiaza de o serie de modificari estetice, dar si de cateva imbunatatiri la nivel tehnic. La exterior, CLS Shooting Brake a primit un spoiler fata nou ce integreaza luminile pentru mersul pe timp de zi de tip LED, praguri laterale modificate si un set de aripi noi. Pentru cei care deja dispun de versiunea AMG, Brabus ofera o fusta noua pentru spoiler.

Ecuatia tunerului german se incheie cu sase tipuri de jante noi ale caror dimensiuni variaza intre 17 si 20 de inch. La nivel tehnic, Brabus a pregatit cate un pachet pentru fiecare motorizare in parte.

Mercedes-Benz CLS250 CDI Blue Efficiency

Versiunea entry-level a lui CLS Shooting Brake are parte de pachetul ECO PowerXtra D4. Multumita "magiei" Brabus, puterea oferita de modelul german a crescut de la 201 CP la 232 CP, iar cuplul motor a ajuns la 560 Nm.

Mercedes-Benz CLS350 CDI Blue Efficiency

Pachetul pentru aceasta versiune a fost denumit ECO PowerXtra D6S si functioneaza in doua trepte multumita transmisiei 7G-Tronic Plus. In modul Eco, doar cuplul motor creste de la 620 Nm la 690 Nm intre 1.600 si 2.400 rpm. Atunci cand modul Sport este selectat, cresterea cuplului este acompaniata de o majorare a puterii. Vorbim despre 308 cai, putere suficienta ce-i permite break-ului din Stuttgart sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in 5.9 secunde.

Mercedes-Benz CLS500

Cand vine vorba despre un V8 de 4.7 litri, Brabus nu se poate abtine, motiv pentru care pachetul renunta la denumirea Eco. Kit-ul boteza B50 vine cu 493 de cai putere si cu un cuplu motor de 720 Nm. Multumita eliminarii limitatorului de viteza electronic, break-ul Mercedes poate rula cu pana la 300 km/h.

Mercedes-Benz CLS63 AMG

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru aceasta versiunea, Brabus vine cu inca un intercooler si cu o recalibrare a unitatii ECU. In urma acestor modificari, motorul V8 bi-turbo de 5.5 litri dezvolta 610 cp si 1.000 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4.2 secunde, iar viteza maxima se cifreaza la 320 km/h.

| de | Sursa: Brabus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?