Bugatti a prezentat noua editie speciala Grand Sport Vitesse Jean-Pierre Wimille

Bugatti a prezentat noua editie speciala Grand Sport Vitesse Jean-Pierre Wimille

Bugatti a prezentat in cadrul festivalului de la Pebble Beach noua versiune limitata a lui Grand Sport Vitesse. Botezata Jean-Pierre Wimille, aceasta face parte din noua campanie "Bugatti Legends" care va avea sase versiuni speciale dedicate celor mai influenti oameni din istoria Bugatti.

Jean-Pierre Wimille a fost pilotul care in 1937 si 1939 reusea sa castige Cursa de 24 de ore de la Le Mans la volanul unui Bugatti type 57G Tank.

La nivel estetic, Veyron Grand Sport Vitesse Jean-Pierre Wimille dispune de o culoare albastra speciale, preluata de pe modelul 57G, cel cu care Wimille castiga cele doua titluri din cadrul celei mai dure curse de anduranta din lume. La interior, se continua aceeasi tema de culoare albastra, iar habitaclul este presarat cu elemente specifice masinilor de competitie clasice.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota lui Veyron Jean-Pierre Wimille regasim acelasi motor W16 de 8.0 litri capabil sa ofere 1.200 de cai si 1.500 Nm. Resursele sunt puse in valoare cu ajutorul unei cutii cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte. In aceste conditii, modelul din Molsheim poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 2.6 secunde, in timp ce viteza maxima ajunge la 408.84 km/h.

| de | Sursa: Bugatti

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?