Buick Avenir Concept a fost expus la Detroit

Buick Avenir Concept a fost expus la Detroit

Buick a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noul Avenir Concept, prototip menit sa dea nastere viitoarei nave amiral a constructorului american. Asa cum era normal, Avenir Concept iese in evidenta prin dimensiunile generaoase, dar si prin liniile elegante.

Tot la nivel exterior se observa si o serie de influente provenite de la Opel Insignia.

La interior, Buick Avenir dispune de tapiterie din piele, lumini ambientale, sistem de incarcare fara fir a telefoanelor mobile, dar si de sistemul de infotainment IntelliLink care vine la pachet cu un ecran de 12 inch. Pentru ca vorbim despre un concept, americanii si-au permis sa puna pe masina si o serie de tehnologii putin futuriste. Amintim aici de sistemul prin care masina poate recunoaste soferul si sa comute in mod automat setarile prestabilite de acesta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Buick Avenir Concept vine cu un motor V6 de generatie noua cuplat la un sistem start stop si la o tehnologie de dezactivare a cilindrilor. Resursele vor fi puse in valoare de o transmisie automata cu 9 rapoarte si de un sistem de tractiune integrala.

| de | Sursa: Buick

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?