Buick Regal GS poze si detalii

Buick Regal GS poze si detalii

GM a facut publice detaliile cu privire la noul model Buick Regal GS, adica versiunea nord americana a modelului Opel Insignia.

Spre deosebire de versiunea europeana care vine cu un motor de 2.8 litri capabil sa genereze 325 cai putere, Buick Regal GS are sub capota un motor de 2.0 litri care genereaza 255 cai putere (190 kw) si un cuplu de 400 Nm. Cu acest nou model, Buick Regal GS accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 6.0 secunde, in timp ce viteza maxima pe care acest model o poate atinge nu a fost dezvaluita.

Printre alte modificari de care se bucura noul Buick Regal GS amintim de noul tren de rulare creat special pentru a imbunatatii performantele modelului, o noua suspensie mai joasa decat la versiunea europeana, iar la interior volanul a fost inlocuit cu unul sport, pedale metalice si scaune fata Recaro.

De asemenea, Buick Regal GS vine echipat cu jante de 20 inch imbracate in anvelope de performanta, frane de mare performanta Brembo cu discuri 'cross-drilled' de 14 x 1.2-inch (355 x 32 mm), cutie de viteze manuala in 6 trepte si sistem adaptiv all-wheel-drive.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru Buick Regal GS urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: GM

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?