Cadillac a prezentat noul ATS sedan facelift

Cadillac a prezentat noul ATS sedan facelift

Cadillac a publicat astazi imagini si detalii oficiale cu noul ATS Sedan facelift. Asa cum bine stiti, modelul american se dueleaza cu cei trei granzi germani Mercedes-Benz C-Class, Audi A4 si BMW Seria 3. La nivel estetic, sedanul american se lauda cu cateva modificari, menite sa il ajute sa mai supravietuiasca inca 3 ani pe piata, pana cand noua generatie va fi gata.

Vedem blocuri optice revizuite, o grila imbunatatita si doua culori noi pentru caroseries: Crystal White Tricoat si Dark Adriatic Blue Metallic.

La interior, clientii lui Cadillac ATS Sedan facelift vor gasi materiale mai bune, accesorii imbunatatite si sistemul Siri Eyes Free. In plus, exista si o functie dedicata parintilor si botezata Teen Driver. Prin intermediul acesteia, parintii vor putea seta mai multe elemente de siguranta, dintre care amintim o avertizare pentru depasirea unei viteze pre-stabilite sau un volum maxim pentru sistemul audio.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, ca si pana acum, Cadillac ATS Sedan facelift va sosi cu trei motorizari. Vorbim despre un agregat de 2.5 litri de 202 CP si 259 Nm, despre un motor turbo de 2.0 litri si 272 de cai si despre un propulsor V6 de 3.6 litri ce poate oferi 321 de cai si 373 Nm.

| de | Sursa: Cadillac

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?