Cadillac CTS-V Coupe 2011 poze si detalii

Cadillac CTS-V Coupe 2011 poze si detalii

GM a facut publice informatiile cu noul Cadillac CTS-V Coupe 2011 care va debuta saptamana viitoare la NAIAS 2010 in Detroit. Noul model imbina cu armonie elementele de lux cu tehnologia de ultima ora, fabricantul alegand cel mai indraznet design pentru acest model.

Versiunea sedan Cadillac CTS-V Coupe 2011 se bucura de un motor V8 de 6.2 litri capabil sa genereze nu mai putin de 556 cai putere (415 kw) si un cuplu de de 747 Nm ceea ce se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secude.

Pentru noul model Cadillac CTS-V Coupe 2011, GM ofera doua cutii de viteze, si anume o cutie manuala de viteze in 6 trepte Tremec TR6060 cu ambreiaj dual si una automata in 6 trepte Hydra-Matic 6L90 cu schimbator de tip clapete, iar cei 556 cai putere sunt trimisi catre puntea spate prin intermediul unui diferential cu alunecare limitata.

Printre alte inovatii tehnologice de care dispune noul Cadillac CTS-V Coupe 2011 amintim de sistemul de suspensie Magnetic Ride Control care, dupa cum cei de la GM au declarat, este suspensia cu cel mai mic timp de raspuns din lume. De asemenea, noul model vine cu sistem de franare Brembo cu eitere in 6 pistoane pe spate si 4 pistoane pentru rotile din fata.

La interior, printre dotarile optionale pentru Cadillac CTS-V Coupe 2011 amintim scaunele Recaro, insertii de fibra de carbon, panou de bord cusut manual, hard disk de 40 Gb pentru sistemul 'infotainment' si un sistem audio digital Bose surround.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru Cadillac CTS-V Coupe 2011 urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: GM

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?