Cadillac CTS-V Coupe racecar

Cadillac CTS-V Coupe racecar

Cadillac a anuntat ca se va intoarce in lumea curselor auto in 2011, arma lor fiind noul Cadillac CTS-V Coupe racecar, o versiune special preparata a modelului CTS-V Coupe ce va concura in competitia Car Club of America World Challenge.

Fabricantul auto Nord American a declarat ca noul Cadillac CTS-V Coupe racecar a fost creat pentru a demonstra performantele Cadillac, iar cele doua echipe ce vor participa la competitia SCCA World Challenge GT Class ii vor include pe pilotii Andy Pilgrim si Johnny O'Connell.

Datele tehnice ale noului Cadillac CTS-V Coupe racecar nu au fost facute publice, dar ne asteptam ca acest model sa fie echipat cu motorul V8 de 6.2 litri ce dezvolta 556 cai putere si care echipeaza si versiunea de strada.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Presedintele de marketing Cadillac, Don Butler, a declarat ca revenirea in SCCA World Challenge este un bun prilej de a demonstra capabilitatile si performantele modelului CTS-V Coupe.

| de | Sursa: GM

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?