Cadillac CTS V Coupe tunat de Hennessey

Cadillac CTS V Coupe tunat de Hennessey

Fara indoiala numele Hennessey ne face sa ne gandim la performante, iar noul proiect de tuning semnat de acestia nu face nota discordanta, iar masina ce sta la baza acestuia este modelul Cadillac CTS V Coupe.

Fiind denumit V1000, Cadillac CTS V Coupe tunat de Hennessey propune o serie de upgradeuri atat vizuale cat si de performanta. Si daca ot vorbim despre performante, totalul de putere la care s-a ajuns este ... 1,000 cai putere.

Hennessey Cadillac CTS V Coupe este propulsat de un motor LS V8 twin turbo care a primit un nou arbore cotit si un nou intercooler, plus noi injectoare si un nou sistem de alimentare. Unitatea ECU a acestui motor a fost si ea imbunatatita, astfel totaul de putere a fost crescut pana la 1,000 cai putere la 6,400 rpm si un cuplu de 1,288 Nm la 4,000 rpm.

Cei de la Hennessey au declarat ca dupa ce au aplicat aceste modificari, Cadillac CTS V Coupe accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde si atinge viteza de top de 370 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Totul suna bine, dar pentru moment nu stim ce pret are programul celor de la Hennessey care va fi produs in numar limitat de numai 12 unitati.

| de | Sursa: Hennessey

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?