Cadillac CTS-V Sport Wagon 2011

Cadillac CTS-V Sport Wagon 2011

GM a facut publice detaliile si specificatiile noului Cadillac CTS-V Sport Wagon 2011 ce urmeaza a fi prezentat oficial saptamana aceasta la Salonul Auto International de la New York 2010 (NYIAS).

Cadillac CTS-V Sport Wagon 2011 face parte din gama de masini de performanta a fabricantului, dupa modelele CTS-V Sedan si CTS-V Coupe.

Propulsia noului Cadillac CTS-V Sport Wagon 2011 este asigurata de acelasi motor V8 de 6.2 litri supra alimentat ce produce 556 cai putere si un cuplu de 747 Nm, putere trimisa catre roti prin intermediul unei cutii de viteze manuala Tremec TR6060 in 6 trepte, optional fiind disponibila si o cutie de viteze automatica Hydra-Matic 6L90 in 6 trepte.

Cadillac CTS-V Sport Wagon 2011 vine dotat cu o serie de componente de performanta cum ar fi sistemul de franare Brembo, sistemul Magnetic Ride Control, sau jantele de 19 inch din aliaj imbracate in anvelope Michelin Pilot Sport PS2.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Cadillac CTS-V Sport Wagon 2011 urmeaza a fi anuntat, comercializarea acestui model fiind programata pentru sfarsitul lui 2010.

| de | Sursa: GM

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?