Car sharing pentru un Bucuresti fara ambuteiaje

Sectiuni Relevante

Car sharing pentru un Bucuresti fara ambuteiaje

Conform unui studiu realizat de Perceptum Concept, un autovehicul care apartine unei companii de tip car-sharing este echivalentul a 4-8 autoturisme private.

Acesta promite reduceri de cheltuieli cu pana la 40%, in timp ce spatiul necesar parcarilor scade considearbil. In acelasi studiu se arata ca o masina proprietate privata stationeaza, in medie, 23 de ore pe zi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. “Serviciile de car sharing presupun creşterea ratei de utilizare a maşinii cu până la 45%, maximizând eficienţa fiecărui autoturism. Este suficient să observăm câte maşini stau nefolosite zilnic, în Bucureşti, între anumite intervale orare, blocând benzi de circulaţie, trotuare şi chiar străzi, călcând deseori spaţiile verzi. Serviciile de car sharing înseamnă o utilizare mult mai eficientă şi mai raţională a autoturismului, ceea ce duce la îmbunătăţirea semnificativă a mobilităţii urbane”, spune Raluca Ghilea, directorul Perceptum Concept.

| de | Sursa: Agerpres

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?